Selecteer een pagina

Startup Video voor ZZP-er

Licht

Als ZPP’er ben je als vrouw of vent, de tent. Jij bent je merk. Daarom is het essentieel dat je jezelf professioneel op de kaart weet te zetten. Met Start Up Video maak je een vliegende start van je personal branding. Snel, makkelijk en betaalbaar. Maar bovenal heel persoonlijk: mensen zien je, horen je en leren je echt kennen…

Camera

Op basis van door jou aangeleverde input – logo, tekst, foto’s – ontwikkelen we een format dat past binnen de huisstijl. Met dat format kunnen we de meest uiteenlopende video’s maken:  

 • Pitchvideo (30-60 seconden)
  Laat zien wie je bent en wat je voor potentiele klanten kunt betekenen. Kort, aansprekend én persoonlijk. Ideaal voor je LinkedIn-profiel en voor in je e-mailhandtekening.

 

 • Personal branding video (60-120 seconden)
  Wie ben je als ondernemer? Waar sta je voor? Hoe ga je te werk? En waarin maak je het verschil? Met de antwoorden op dit soort vragen brengen we je persoonlijke merk in beeld. Ideale videocontent voor op je website of als aftrap van een presentatie.

 

 • Expertvideo (60-120 seconden)
  Met een expertvideo laat je zien dat jij dé expert bent in je vakgebied. Je verzorgt een korte presentatie over een bepaald onderwerp of onderbouwt je werkwijze.

Actie!

Als jij of een van je medewerkers de studio binnenloopt, staat alles voor je klaar. Licht, autocue, huisstijlformat, camera én een goeie kop koffie. Want we stellen je eerst helemaal op je gemak zodat we zeker weten dat je goed tot je recht komt voor de camera. Eenmaal voor de camera dan is het ook snel gepiept. Binnen een kwartier loop je naar buiten en een paar uur later heb je jouw professionele video in je mailbox.

Wat zeggen onze klanten?

 

Voorbeelden zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk zelf een aantal StartUp Video’s en overtuig jezelf van kwaliteit voor de scherpste prijs!

“In de huidige markt is StartUp Video één van de beste tools die je kunt hebben om jouw boodschap snel en luid te verspreiden!”

Zo werkt StartUpVideo

Stap voor stap naar een professionele video

 1. Meld je eerst aan via deze website en klik op ‘Ik wil starten’ en vul het formulier helemaal in.
 2. Binnen 24 uur na ontvangst ontvang je een mail met daarin de aandachtspunten en benodigde voorbereidingen voor een succesvolle video.
 3. Vervolgens lever je ons de volgende zaken aan:
  • Voor- en achternaam persoon voor de camera
  • Jouw spreekteksten (voor in de autocue) in maximaal 125 woorden (ca. 1 minuut)
  • Indien beschikbaar en nodig: bedrijfslogo als .EPS-bestand en kleurcodes huisstijl
 1. Daarna bellen we je om het concept door te spreken, de puntjes op de i te zetten én uiteraard om de afspraak in te plannen voor de opname in de studio.
 2. Op het geplande opnamemoment kun je meteen aan de slag. De koffie is warm en de studio staat klaar net als de autocue.
 3. Enkele uren na de opname ontvang je jouw video en kun je starten met het verspreiden van de video via social media. Wil je meerdere video’s opnemen? Dat kan uiteraard ook. In maximaal twee uur opnametijd ben je dan klaar.

Veel gestelde vragen?

Misschien vraagt ​​u zich een aantal dingen af. Dat kan! Hier de meest gestelde vragen

Waarom zou ik voor StartUp Video kiezen?

Want zelf professionele video maken is moeilijk en kost veel tijd. Video láten maken is duur. Met StartUp Video kan iedereen – sollicitanten, zzp’ers, MKB-bedrijven en non-profit organisaties – betaalbaar video inzetten. Snel én professioneel. 

Waar zijn jullie gevestigd?

Daar in dat markante gebouw in het pittoreske Kessel, op nog geen uur rijden van Eindhoven, Maastricht en Nijmegen, dáár gebeurt het. Want we hebben alles in huis om video voor jou te laten werken. Van eigen opname- en geluidsstudio’s tot alle denkbare editing mogelijkheden. En van alle denkbare camera’s tot licht, geluid en andere apparatuur

Wie zijn jullie?

We zijn toegewijd team aan onze klanten en werken intensief samen om voor u een gestandaardiseerde video op maat te maken. We hebben reeds heel video’s gemaakt voor een grote groep gerenommeerde klanten uit vrijwel elke branche.

Hoe lang duurt het om een StartUp Video te maken?

Gemiddeld bent u een dagdeel bezig met het maken van een video. ca. 1½ uur voorbereiding van de teksten en het aanleveren van de content. Het opnemen in de studio duurt ca. 1 uur én u zult de video moeten gaan plaatsen op uw eigen social-media kanalen. Neem contact op met ons team om een ​​beter idee te krijgen hoe lang het duurt om je video te produceren.

Welk type videostijl past bij mijn bedrijf?

Dit hangt af van uw smaak en wensen! Ons creatieve team gaat luisteren naar uw behoefte en geeft advies om de beste stijl voor u en uw bedrijf te vinden.

Wat zijn de gebruikelijke betalingsvoorwaarden?

Onze betalingsvoorwaarden zijn als volgt: 100% voorafgaand aan de opnames.

Kunnen jullie het videoproductieproces versnellen?

Nee! Doordat we alles in huis hebben en ons team van specialisten goed op elkaar is ingespeeld, hebben wij het productieproces tot op detailniveau geoptimaliseerd. U vraagt, wij draaien! Snel, soepel en met uw gewenste resultaat als doel.

Waarom zijn filmproducties duur?

Om een video op maat gemaakt te maken met aandacht voor detail kost veel tijd en moeite en daarmee veel arbeidsuren. Een goede voorbereiding, verschillende disciplines en de expertise van een team van videospecialisten.

Wat is het format?

Het basisformat is in principe heel eenvoudig: een video van ca. 1 á 1½ minuut waarin jij presenteert hier in de studio vóór de groene wand aan de hand van een v.t.v. vastgesteld format:
Het basisformat met een duidelijk begin, midden en einde:
– Wie?: stel jezelf voor, Wat?: Wat doe je? Waar? Waar ligt jouw expertise? Hoe? Hoe kan ik je bereiken?

Wat als ik méér dan 1 format wil?

Dat kan! We zorgen dat we een aantal basisformats klaar hebben staan.

Wat zijn de prijzen?

We hebben 3 bundels:
1. StartUp Video:                   € 195,– excl. BTW in 1 opnamemoment.
2. Videobundel 3x video:       € 295,– excl. BTW in 1 opnamemoment.
3. Videobundel 5x video:       € 495,– excl. BTW in max. 2 opnamemomenten.

Wat is de wachttijd?

In principe niet, we kunnen direct leveren/opnemen. Opnames vinden altijd plaats op dinsdag en donderdag in de morgen en niet op het einde van de werkdag.

Krijg ik korting wanneer ik meer video's opneem?

Nee, je zult dan een grotere bundel moeten nemen. Indien men een individuele video wil is de prijs per stuk € 100,– excl. BTW.

Is het op locatie of in de studio?

Dit concept gebaseerd op opnames in onze studio te Kessel.  Opnames op locatie is mogelijk ECHTER alleen voor echt grotere aantallen maar dan wordt het maatwerk en daarmee duurder. We kunnen ook een studio op locatie bouwen maar dat heeft ook een ander prijskaartje.

Moet er een persoon in de video spreken of kan dat ook met animatie?

Het concept is er op gericht dat mensen zelf hun eigen presentatie dus zichzelf presenteren. Animatie is echt maatwerk een vele malen duurder.

Hoe zit het met copyright?

Onze klanten beschikken de volledige rechten van de eindvideo. De template (in ons systeem) is van ons.

Hoeveel verschillende lay-outs zijn er?

(NOG IN TE VULLEN)

In wat voor soort bestand krijg je het aangeleverd?

Een MP4 bestand met een resolutie van 1920×1080 ideaal voor upload naar Facebook en YouTube en LinkedIn. Het is altijd breedbeeld.

Start NU!

Vul onderstaand formulier in en binnen 24 uur ontvang je een mail met daarin de aandachtspunten én de te voorbereiden zaken voor een succesvolle video.