Selecteer een pagina

Startup Video voor sollicitant

Licht

Opvallen tussen al die honderden sollicitatiebrieven? Dat doe je met video! Met Start Up Video maak je een vliegende start van je personal branding. Snel, makkelijk en betaalbaar. Maar bovenal heel persoonlijk: mensen zien je, horen je en leren je echt kennen.

Camera

Op basis van door jou aangeleverde input – cv, voorkeurskleuren, tekst en foto’s ontwikkelen we een professioneel format. Binnen dit format kunnen we twee soorten video’s maken.

 

 • Video-cv (Max 60 seconden)
  In een korte pitchvideo vertel je wie je bent, over welke kennis en ervaring je beschikt en waarin jij het verschil maakt.
 • Sollicitatievideo (60-120 seconden)
  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Met een korte videopitch kun je vertellen naar welk soort functie je op zoek bent, wat je sterke punten zijn en wat je voor een bedrijf of organisatie kunt betekenen.
 • Videosollicitatie (60-120 seconden)
  Als je je droombaan hebt gevonden, dan wil je er ook helemaal voor gaan. Die energie zetten we graag om in een krachtige videosollicitatie waarin je vertelt waarom jij de beste kandidaat bent voor de betreffende vacature en waarom je graag bij deze organisatie wilt werken.

Actie!

Als je de studio binnenloopt, staat alles voor je klaar. Licht, autocue, format, camera én een goeie kop koffie. Want we stellen je eerst helemaal op je gemak zodat we zeker weten dat je goed tot je recht komt voor de camera. Eenmaal voor de camera dan is het ook snel gepiept. Binnen een kwartier loop je naar buiten en een paar uur later heb je jouw professionele sollicitatievideo in je mailbox.

Wat zeggen onze klanten?

 

Voorbeelden zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk zelf een aantal StartUp Video’s en overtuig jezelf van kwaliteit voor de scherpste prijs!

“In de huidige markt is StartUp Video één van de beste tools die je kunt hebben om jouw boodschap snel en luid te verspreiden!”

Zo werkt StartUpVideo

Stap voor stap naar een professionele video

 1. Meld je eerst aan via deze website en klik op ‘Ik wil starten’ en vul het formulier helemaal in.
 2. Binnen 24 uur na ontvangst ontvang je een mail met daarin de aandachtspunten en benodigde voorbereidingen voor een succesvolle video.
 3. Vervolgens lever je ons de volgende zaken aan:
  • Voor- en achternaam persoon voor de camera
  • Jouw spreekteksten (voor in de autocue) in maximaal 125 woorden (ca. 1 minuut)
  • Indien beschikbaar en nodig: bedrijfslogo als .EPS-bestand en kleurcodes huisstijl
 1. Daarna bellen we je om het concept door te spreken, de puntjes op de i te zetten én uiteraard om de afspraak in te plannen voor de opname in de studio.
 2. Op het geplande opnamemoment kun je meteen aan de slag. De koffie is warm en de studio staat klaar net als de autocue.
 3. Enkele uren na de opname ontvang je jouw video en kun je starten met het verspreiden van de video via social media. Wil je meerdere video’s opnemen? Dat kan uiteraard ook. In maximaal twee uur opnametijd ben je dan klaar.

Veel gestelde vragen?

Misschien vraagt ​​je je een aantal dingen af. Dat kan! Hier de meest gestelde vragen

Waarom zou ik voor StartUp Video kiezen?

Zelf een professionele video maken is moeilijk en kost veel tijd. Video láten maken is duur. Met StartUp Video kan iedereen – sollicitanten, zzp’ers, MKB-bedrijven en non-profit organisaties – betaalbaar video inzetten. Snel én professioneel.

Waar zijn jullie gevestigd?

In een markant gebouw in het pittoreske Kessel, op nog geen uur rijden van Eindhoven, Maastricht en Nijmegen, dáár gebeurt het. Want we hebben alles in huis om video voor jou te laten werken. Van eigen opname- en geluidsstudio’s tot alle denkbare editing mogelijkheden. En van alle denkbare camera’s tot licht, geluid en andere apparatuur

Wie zijn jullie?

We zijn een team dat toegewijd is aan onze klanten en dat we intensief met hen samen werkt om voor elke klant een gestandaardiseerde video op maat te maken. We hebben reeds veel video’s gemaakt voor een grote groep gerenommeerde klanten uit vrijwel elke branche.

Hoe lang duurt het om een StartUp Video te maken?

Gemiddeld ben je in totaal een dagdeel bezig met het maken van een video; dit is dan ongeveer 1½ uur voorbereiding van de teksten en het aanleveren van de content, en het opnemen in de studio duurt ongeveer 1 uur. Vervolgens kun je de video plaatsen op je eigen social-media kanalen. Neem contact op met ons team om een nog ​​beter beeld te krijgen hoe lang het duurt om je video te produceren.

Welk type videostijl past bij mijn bedrijf?

Dit hangt af van uw smaak en wensen! Ons creatieve team gaat luisteren naar uw behoefte en geeft advies om de beste stijl voor u en uw bedrijf te vinden.

Wat zijn de gebruikelijke betalingsvoorwaarden?

Onze betalingsvoorwaarden zijn als volgt: 100% voorafgaand aan de opnames.

Kunnen jullie het videoproductieproces versnellen?

Nee! Doordat we alles in huis hebben en ons team van specialisten goed op elkaar is ingespeeld, hebben wij het productieproces tot op detailniveau geoptimaliseerd. U vraagt, wij draaien! Snel, soepel en met uw gewenste resultaat als doel.

Waarom zijn filmproducties duur?

Om een video op maat gemaakt te maken met aandacht voor detail kost veel tijd en moeite en daarmee veel arbeidsuren. Een goede voorbereiding, verschillende disciplines en de expertise van een team van videospecialisten.

Wat is het format?

Het basisformat is in principe heel eenvoudig: een video van ca. 1 á 1½ minuut waarin jij presenteert hier in de studio vóór de groene wand aan de hand van een v.t.v. vastgesteld format:
Het basisformat met een duidelijk begin, midden en einde:
– Wie?: stel jezelf voor, Wat?: Wat doe je? Waar? Waar ligt jouw expertise? Hoe? Hoe kan ik je bereiken?

Wat als ik méér dan 1 format wil?

Dat kan! We zorgen dat we een aantal basisformats klaar hebben staan.

Wat zijn de prijzen?

We hebben 3 bundels:
1. StartUp Video:                   € 195,– excl. BTW in 1 opnamemoment.
2. Videobundel 3x video:       € 295,– excl. BTW in 1 opnamemoment.
3. Videobundel 5x video:       € 495,– excl. BTW in max. 2 opnamemomenten.

Wat is de wachttijd?

In principe niet, we kunnen direct leveren/opnemen. Opnames vinden altijd plaats op dinsdag en donderdag in de morgen en niet op het einde van de werkdag.

Krijg ik korting wanneer ik meer video's opneem?

Nee, je zult dan een grotere bundel moeten nemen. Indien men een individuele video wil is de prijs per stuk € 100,– excl. BTW.

Is het op locatie of in de studio?

Dit concept gebaseerd op opnames in onze studio te Kessel.  Opnames op locatie is mogelijk ECHTER alleen voor echt grotere aantallen maar dan wordt het maatwerk en daarmee duurder. We kunnen ook een studio op locatie bouwen maar dat heeft ook een ander prijskaartje.

Moet er een persoon in de video spreken of kan dat ook met animatie?

Het concept is er op gericht dat mensen zelf hun eigen presentatie dus zichzelf presenteren. Animatie is echt maatwerk een vele malen duurder.

Hoe zit het met copyright?

Onze klanten beschikken de volledige rechten van de eindvideo. De template (in ons systeem) is van ons.

Hoeveel verschillende lay-outs zijn er?

(NOG IN TE VULLEN)

In wat voor soort bestand krijg je het aangeleverd?

Een MP4 bestand met een resolutie van 1920×1080 ideaal voor upload naar Facebook en YouTube en LinkedIn. Het is altijd breedbeeld.

Start NU!

Vul onderstaand formulier in en binnen 24 uur ontvang je een mail met daarin de aandachtspunten én de voorbereidingen voor een succesvolle video.