Selecteer een pagina

Startup Video voor MKB

Licht

Als MKB’er ben je dag in, dag uit bezig om mooie diensten of producten te leveren. Periodieke marketing en communicatie schiet er dan wel eens bij in terwijl je er wel de kansen van inziet, zowel voor interne als voor externe communicatie. Met een Start Up Video abonnement kun je video snel, makkelijk en betaalbaar inzetten. En het blijft heel persoonlijk. Mensen zien je, horen je en leren je kennen.

Camera

Op basis van door jou aangeleverde input – logo, tekst, foto’s – ontwikkelen we een format dat past binnen de huisstijl. Met dat format kunnen we de meest uiteenlopende video’s maken:

 

 • Video-testimonial (2 min.) – Je klanten zijn je beste ambassadeurs. Breng ze in beeld en laat ze aan het woord want dat geeft vertrouwen aan potentiële klanten. En het stimuleert de trots binnen je bedrijf. Een videotestiomonial is geloofwaardig en overtuigend.

 

 • Vacaturevideo (1 min.)– Goed personeel vinden is een hele uitdaging. Met een vacaturevideo kun je op een persoonlijke wijze vertellen naar wie je op zoekt bent. Kandidaten krijgen meteen een gevoel bij je bedrijf, zijn / haar toekomstige collega’s en kunnen zich een veel beter beeld vormen van de cultuur.

 

 • Productvideo (2 min.) – Periodiek je product onder de aandacht brengen? Met Start Up Video kan een van je mensen heel persoonlijk het product laten zien en er uitleg bij geven.

 

 • Interne communicatievideo (2 min.) – Als je mensen weinig samen zijn op één kantoor is het soms lastig om iedereen tijdig en eenduidig te informeren. Met Start Up video lukt dat wél. Zo kun je bijvoorbeeld ieder kwartaal voor de camera iets vertellen over de geboekte resultaten en geplande activiteiten.

 

 • Pitchvideo (1 min.) – Een korte pitchvideo van je adviseurs, accountmanagers of verkopers. Wie ben je en wat kun je voor potentiële klanten betekenen? Ideaal voor de personal branding van je medewerkers én breed in te zetten; van social media post tot e-mailhandtekening.

 

 • Expertvideo (2 min.) – Is er een nieuw product of nieuwe regelgeving die relevant is voor je klanten? Met Start Up video kan een van je mensen kort en overzichtelijk actuele kennis en informatie delen met klanten.

Actie!

Als jij of een van je medewerkers de studio binnenloopt, staat alles voor je klaar. Licht, autocue, huisstijlformat, camera én een goeie kop koffie. Want we stellen je eerst helemaal op je gemak zodat we zeker weten dat je goed tot je recht komt voor de camera. Eenmaal voor de camera is het ook snel gepiept. Binnen een kwartier loop je naar buiten en een paar uur later heb je jouw professionele video in je mailbox.

Wat zeggen onze klanten?

 

Voorbeelden zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk zelf een aantal StartUp Video’s en overtuig jezelf van kwaliteit voor de scherpste prijs!

“In de huidige markt is StartUp Video één van de beste tools die je kunt hebben om jouw boodschap snel en luid te verspreiden!”

Zo werkt StartUpVideo

Stap voor stap naar een professionele video

 1. Meld je eerst aan via deze website en klik op ‘Ik wil starten’ en vul het formulier helemaal in.
 2. Binnen 24 uur na ontvangst ontvang je een mail met daarin de aandachtspunten en benodigde voorbereidingen voor een succesvolle video.
 3. Vervolgens lever je ons de volgende zaken aan:
  • Voor- en achternaam persoon voor de camera
  • Jouw spreekteksten (voor in de autocue) in maximaal 125 woorden (ca. 1 minuut)
  • Indien beschikbaar en nodig: bedrijfslogo als .EPS-bestand en kleurcodes huisstijl
 1. Daarna bellen we je om het concept door te spreken, de puntjes op de i te zetten én uiteraard om de afspraak in te plannen voor de opname in de studio.
 2. Op het geplande opnamemoment kun je meteen aan de slag. De koffie is warm en de studio staat klaar net als de autocue.
 3. Enkele uren na de opname ontvang je jouw video en kun je starten met het verspreiden van de video via social media. Wil je meerdere video’s opnemen? Dat kan uiteraard ook. In maximaal twee uur opnametijd ben je dan klaar.

Corporate video’s

StartUp Video is de toegankelijke videoproductiedienst van PJP Film & Studio. Al sinds 1985 ontwikkelt PJP Film & Studio de meest uiteenlopende videoproducties. Van bedrijfsfilm tot televisiecommercial en van beursvideo tot eventregistratie. Dat soort video’s valt onder de maatwerk dienstverlening van PJP. Wil je hier meer over weten, neem dan vooral contact met ons op!

Veel gestelde vragen?

Misschien vraagt ​​u zich een aantal dingen af. Dat kan! Hier de meest gestelde vragen

Waarom zou ik voor StartUp Video kiezen?

Zelf professionele video maken is moeilijk en kost veel tijd. Video láten maken is duur. Met StartUp Video kan iedereen –  zzp’ers, MKB-bedrijven en non-profit organisaties – betaalbaar video inzetten. Snel én professioneel.

Waar zijn jullie gevestigd?

In een markant gebouw in het pittoreske Kessel, op nog geen uur rijden van Eindhoven, Maastricht en Nijmegen, dáár gebeurt het. Want we hebben alles in huis om video voor jou te laten werken. Van eigen opname- en geluidsstudio’s tot alle denkbare editing mogelijkheden. En van alle denkbare camera’s tot licht, geluid en andere apparatuur

Wie zijn jullie?

We zijn een team dat toegewijd is aan onze klanten en dat intensief met hen samen werkt om voor elke klant een gestandaardiseerde video op maat te maken. We hebben reeds veel video’s gemaakt voor een grote groep gerenommeerde klanten uit vrijwel elke branche.

Hoe lang duurt het om een StartUp Video te maken?

Gemiddeld ben je in totaal een dagdeel bezig met het maken van een video; dit is dan ongeveer 1½ uur voorbereiding van de teksten en het aanleveren van de content, en het opnemen in de studio duurt ongeveer 1 uur. Vervolgens kun je de video plaatsen op je eigen social-media kanalen. Neem contact op met ons team om een nog ​​beter beeld te krijgen hoe lang het duurt om je video te produceren.

Welk type videostijl past bij mijn bedrijf?

Dit hangt af van jouw smaak en wensen! Ons creatieve team gaat luisteren naar jouw behoefte en geeft advies om de beste stijl voor jou en je bedrijf te vinden.

Wat zijn de gebruikelijke betalingsvoorwaarden?

Onze betalingsvoorwaarden zijn als volgt: 100% voorafgaand aan de opnames.

Kunnen jullie het videoproductieproces versnellen?

Nee! Doordat we alles in huis hebben en ons team van specialisten goed op elkaar is ingespeeld, hebben wij het productieproces tot op detailniveau geoptimaliseerd. U vraagt, wij draaien! Snel, soepel en met uw gewenste resultaat als doel.

Waarom zijn filmproducties duur?

Een video op maat maken met aandacht voor detail kost veel tijd en moeite en daarmee veel arbeidsuren. We hebben het dan over een goede voorbereiding, inzet van verschillende disciplines en de expertise van een team van videospecialisten.

Wat is het format?

Het basisformat is in principe heel eenvoudig: een video van ca. 1 á 1½ minuut waarin jij presenteert in onze studio vóór de ”groene wand” aan de hand van een vantevoren vastgesteld format:
Het script kent een duidelijk begin, midden en einde:
– Wie?: stel jezelf voor, Wat?: Wat doe je? Waar? Waar ligt jouw expertise? Hoe? Hoe kan ik je bereiken?

Wat als ik méér dan 1 format wil?

Dat kan! We zorgen dat we een aantal basisformats klaar hebben staan.

Wat zijn de prijzen?

We hebben 3 bundels:
1. StartUp Video:                   € 195,– excl. BTW in 1 opnamemoment.
2. Videobundel 3x video:       € 295,– excl. BTW in 1 opnamemoment.
3. Videobundel 5x video:       € 495,– excl. BTW in max. 2 opnamemomenten.

Wat is de wachttijd?

In principe geen, we kunnen namelijk direct leveren/opnemen. Opnames vinden altijd plaats op dinsdag en donderdag in de ochtend.

Krijg ik korting wanneer ik meer video's opneem?

Nee, je zult dan een grotere bundel moeten nemen. Indien men een individuele video wil (bovenop/ na afname van een bundel) is de prijs per stuk € 100,– excl. BTW.

Is het op locatie of in de studio?

Dit concept is gebaseerd op opnames in onze studio te Kessel.  Opnames op locatie zijn mogelijk, echter zijn deze alleen voor echt grotere aantallen video’s. In dat geval wordt het maatwerk, dat ook een andere tariefstructuur kent. Verder kunnen we ook een studio op locatie bouwen, ook dit kent een andere tariefstructuur. 

Moet er een persoon in de video spreken of kan dat ook met animatie?

Het concept is er op gericht dat mensen zelf hun eigen presentatie verzorgen, dus zichzelf presenteren. Animatie is echt maatwerk en veel arbeidsintensiever. 

Hoe zit het met copyright?

Onze klanten beschikken over de volledige rechten van de eindvideo. De template (in ons systeem) is van ons.

Hoeveel verschillende lay-outs zijn er?

(NOG IN TE VULLEN)

In wat voor soort bestand krijg je het aangeleverd?

Een MP4 bestand met een resolutie van 1920×1080 ideaal voor upload naar Facebook , YouTube en LinkedIn. Het is altijd breedbeeld.

Start NU!

Vul onderstaand formulier in en binnen 24 uur ontvang je een mail met daarin de aandachtspunten én de voorbereidingen voor een succesvolle video.