Selecteer een pagina

Startup Video  – Jouw eerste stap naar online zichtbaarheid

Dus je hebt al de sprong als ondernemer gewaagd? Je bent lekker bezig en hebt kennis van zaken, maar nu moet je jezelf onder de aandacht brengen bij potentiële klanten en/of consumenten. Er is geen betere manier om dit te doen dan met een StartUp Video.

Wat is StartUp Video?
StartUp Video rekent af met de dilemma’s van jouw videomarketing. Want zelf professionele video maken is moeilijk en kost (te) veel tijd. En professioneel video(s) laten maken is (te) duur. Maar met StartUp Video kan iedereen, van startende zzp’er tot gevestigde mkb’er, betaalbaar video inzetten. Snel én professioneel.

Waarom StartUp Video?
Het doel is om jezelf op de meest opvallende én efficiënte manier te presenteren in een korte video en deze op jouw social media te plaatsen. Als jouw video kort en krachtig, creatief maar vooral duidelijk is, zal je bedrijf snel groeien. Succes ligt op de loer! En dat hoeft niet altijd bakken met geld te kosten!

Waarom heb ik een StartUp Video nodig?

Video is ongetwijfeld de snelste en meest toegankelijke en populairste manier om uw boodschap over te brengen. Er is geen ander medium dat zo breed gedeeld wordt als video. Het dient eigenlijk als een moderne mond-tot-mondreclame. De beste reclame die u kunt hebben!

Natuurlijk kun je goed zonder video maar in een tijdperk waarin je heel eenvoudig een groot publiek kunt bereiken doe je jezelf een groot plezier als je in een video investeert. Jouw publiek wat een kort en krachtige informatie krijgt door simpel op ‘play’ te drukken.

StartUp Video is uiterst geschikt voor:

 • Pitchvideo’s
 • Vacaturevideo’s
 • Productvideo’s
 • Casevideo’s
 • Videotestimonials
 • Sollicitatievideo’s
 • Interne communicatievideo’s

Hoe ziet een goede StartUp Video eruit?

Het concept is in principe heel eenvoudig: een video van ca. 1 á 1½ minuut waarin jij jezelf presenteert in de studio, vóór de groene wand aan de hand van een v.t.v. vastgesteld format. Dit basisformat heeft een duidelijk begin, een inhoudelijk midden en goed einde:

– Wie & Wat?: stel jezelf voor en wat doe je?
– Waar? Waar ligt jouw expertise?
– Hoe? Hoe kan ik je bereiken?

Wat zeggen onze klanten?

 

Voorbeelden zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk zelf een aantal StartUp Video’s en overtuig jezelf van kwaliteit voor de scherpste prijs!

“In de huidige markt is StartUp Video één van de beste tools die je kunt hebben om jouw boodschap snel en luid te verspreiden!”

Werkwijze StartUp Video?

Dit zijn de stappen die je moet nemen bij het maken van een succesvolle StartUp Video:

 1. Meld je eerst aan via deze website en klik op ‘Ik wil starten’ en vul het formulier helemaal in.
 2. Binnen 24 uur na ontvangst van het formulier ontvang je een mail met daarin de aandachtspunten én de te voorbereiden zaken voor een succesvolle video.
 3. Je moet de volgende content uploaden:
  • Voor- en achternaam persoon voor de camera
  • Jouw spreekteksten (voor in de autocue) in maximaal 125 woorden (ca. 1 miuut)
  • Bedrijfslogo als .EPS-bestand
  • Indien beschikbaar kleurcodes huisstijl
  • Website URL
 1. Daarna bellen wij je voor het concept kort door te spreken en het maken van een afspraak voor de opname in de studio.
 2. Op het geplande opnamedag kun je meteen gaan opnemen. De studio staat klaar, jouw tekst staat klaar in de autocue en er is een template gemaakt in jouw huisstijl.
 3. Na de opname ontvang je binnen een paar uur jouw opgenomen video. En wil je méér video’s in één keer opnemen? Dan loop je na maximaal 2 uur opnametijd de deur uit en zitten de video’s meteen in je mailbox.

Veel gestelde vragen?

Misschien vraagt ​​u zich een aantal dingen af. Dat kan! Hier de meest gestelde vragen

Waarom zou ik voor StartUp Video kiezen?

Want zelf professionele video maken is moeilijk en kost veel tijd. Video láten maken is duur. Met StartUp Video kan iedereen – sollicitanten, zzp’ers, MKB-bedrijven en non-profit organisaties – betaalbaar video inzetten. Snel én professioneel. 

Waar zijn jullie gevestigd?

Daar in dat markante gebouw in het pittoreske Kessel, op nog geen uur rijden van Eindhoven, Maastricht en Nijmegen, dáár gebeurt het. Want we hebben alles in huis om video voor jou te laten werken. Van eigen opname- en geluidsstudio’s tot alle denkbare editing mogelijkheden. En van alle denkbare camera’s tot licht, geluid en andere apparatuur

Wie zijn jullie?

We zijn toegewijd team aan onze klanten en werken intensief samen om voor u een gestandaardiseerde video op maat te maken. We hebben reeds heel video’s gemaakt voor een grote groep gerenommeerde klanten uit vrijwel elke branche.

Hoe lang duurt het om een StartUp Video te maken?

Gemiddeld bent u een dagdeel bezig met het maken van een video. ca. 1½ uur voorbereiding van de teksten en het aanleveren van de content. Het opnemen in de studio duurt ca. 1 uur én u zult de video moeten gaan plaatsen op uw eigen social-media kanalen. Neem contact op met ons team om een ​​beter idee te krijgen hoe lang het duurt om je video te produceren.

Welk type videostijl past bij mijn bedrijf?

Dit hangt af van uw smaak en wensen! Ons creatieve team gaat luisteren naar uw behoefte en geeft advies om de beste stijl voor u en uw bedrijf te vinden.

Wat zijn de gebruikelijke betalingsvoorwaarden?

Onze betalingsvoorwaarden zijn als volgt: 100% voorafgaand aan de opnames.

Kunnen jullie het videoproductieproces versnellen?

Nee! Doordat we alles in huis hebben en ons team van specialisten goed op elkaar is ingespeeld, hebben wij het productieproces tot op detailniveau geoptimaliseerd. U vraagt, wij draaien! Snel, soepel en met uw gewenste resultaat als doel.

Waarom zijn filmproducties duur?

Om een video op maat gemaakt te maken met aandacht voor detail kost veel tijd en moeite en daarmee veel arbeidsuren. Een goede voorbereiding, verschillende disciplines en de expertise van een team van videospecialisten.

Wat is het format?

Het basisformat is in principe heel eenvoudig: een video van ca. 1 á 1½ minuut waarin jij presenteert hier in de studio vóór de groene wand aan de hand van een v.t.v. vastgesteld format:
Het basisformat met een duidelijk begin, midden en einde:
– Wie?: stel jezelf voor, Wat?: Wat doe je? Waar? Waar ligt jouw expertise? Hoe? Hoe kan ik je bereiken?

Wat als ik méér dan 1 format wil?

Dat kan! We zorgen dat we een aantal basisformats klaar hebben staan.

Wat zijn de prijzen?

We hebben 3 bundels:
1. StartUp Video:                   € 195,– excl. BTW in 1 opnamemoment.
2. Videobundel 3x video:       € 295,– excl. BTW in 1 opnamemoment.
3. Videobundel 5x video:       € 495,– excl. BTW in max. 2 opnamemomenten.

Wat is de wachttijd?

In principe niet, we kunnen direct leveren/opnemen. Opnames vinden altijd plaats op dinsdag en donderdag in de morgen en niet op het einde van de werkdag.

Krijg ik korting wanneer ik meer video's opneem?

Nee, je zult dan een grotere bundel moeten nemen. Indien men een individuele video wil is de prijs per stuk € 100,– excl. BTW.

Is het op locatie of in de studio?

Dit concept gebaseerd op opnames in onze studio te Kessel.  Opnames op locatie is mogelijk ECHTER alleen voor echt grotere aantallen maar dan wordt het maatwerk en daarmee duurder. We kunnen ook een studio op locatie bouwen maar dat heeft ook een ander prijskaartje.

Moet er een persoon in de video spreken of kan dat ook met animatie?

Het concept is er op gericht dat mensen zelf hun eigen presentatie dus zichzelf presenteren. Animatie is echt maatwerk een vele malen duurder.

Hoe zit het met copyright?

Onze klanten beschikken de volledige rechten van de eindvideo. De template (in ons systeem) is van ons.

Hoeveel verschillende lay-outs zijn er?

(NOG IN TE VULLEN)

In wat voor soort bestand krijg je het aangeleverd?

Een MP4 bestand met een resolutie van 1920×1080 ideaal voor upload naar Facebook en YouTube en LinkedIn. Het is altijd breedbeeld.

Start NU!

Vul onderstaand formulier in en binnen 24 uur ontvang je een mail met daarin de aandachtspunten én de voorbereidingen voor een succesvolle video.